Imate ideju ili sugestiju

Svaka vaša sugestija nam je od velikog značaja kako bi vaši mališani proveli što više nezaboravnih dana u druženju, smehu, učenju i radosti. Naša mail adresa vam stoji na raspolaganju.

 

 

 

 

Poslednja dešavanja

Upis dece je u toku.

Počele su sa radom:            *radionica Učimo zajedno *Englesko zabavište            *Kursevi Engleskog jezika

 

 

 

 

 

MSN Messenger: decijazemlja.s@gmail.com

Skype:
decijazemlja.s@gmail.com

 

Mobilni telefoni:

063/41-88-06
 

 

Ukratko o nama.

    Vrtić se nalazi u centru grada Niša u prostranoj i funkcionalno uređenoj kući površine 150 m2. Pored stimulativno-edukativnih sredstava kojima je opremljena unutrašnost vrtića, izdvaja se prostrano dvorište od 600 m2, obezbeđeno i bez mogućnosti direktnog izlaska na ulicu. Dvorište svojim prostranostvom omogućava organizovanje društvenih igara, većih poligona, neometanog trčanja sto predstavlja osnov za pravilan fizički razvoj dece.

    Polazna ideja našeg vrtića je da napravimo dinamičnu i kreativnu zajednicu u kojoj je dete motivisano za igru, stvaranje, komunikaciju i saradnju sa vršnjacima.

 

Rad vrtića je po "Montesori" programu.

 

 
Družite se sa nama

 

Pitajte nas

Za sve dodatne informacije, zaposleni u vrticu "Dečija Zemlja" vam stoje na raspolaganju putem fiksnog telefona ili e-maila.

 

    U slučaju da imate potrebu da nas brzo i hitno kontaktirate u toku radnog vremena a niste u mogućnosti da to učinite putem fiksne telefonije, možete da pokusate na neki od dole navedenih načina kontaktiranja koji vam stoje na raspolaganju.